Se želite predstaviti na našem portalu? Klikni tukaj ...
Search
Close this search box.

Samsung Bela Tehnika – Inovacije in Trajnost

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Samsung je že dolgo vodilni proizvajalec bele tehnike. Njihovi pralni stroji, sušilniki in druge naprave so znane po visokotehnoloških funkcijah, elegantnem dizajnu in učinkovitosti. V zadnjem času je Samsung veliko pozornosti namenil trajnosti pri beli tehniki. V tem članku bomo raziskali najnovejše inovacije Samsunga pri pralnih strojih, hladilnikih in ostalih aparatih, ki zmanjšujejo porabo energije in vode ter tako zmanjšujejo okoljski odtis uporabnikov.

Samsung Bela Tehnika – Inovacije in Trajnost

Samsung je že dolgo vodilni proizvajalec bele tehnike. Njihovi pralni stroji, sušilniki in druge naprave so znane po visokotehnoloških funkcijah, elegantnem dizajnu in učinkovitosti. V zadnjem času je Samsung veliko pozornosti namenil trajnosti pri beli tehniki. V tem članku bomo raziskali najnovejše inovacije Samsunga pri pralnih strojih, hladilnikih in ostalih aparatih, ki zmanjšujejo porabo energije in vode ter tako zmanjšujejo okoljski odtis uporabnikov.

Energijsko Varčni Pralni Stroji

Samsung je bil pionir na tem področju z uvedbo serije pralnih strojev Eco Bubble leta 2011. Od takrat so njihovi pralni stroji Samsung postali še bolj trajnostno naravnani. Nekatere funkcije, ki zmanjšujejo porabo energije:

Motor Digitalni Inverter

Ta tehnologija pomeni, da se hitrost z vrtenjem bobna prilagaja glede na obremenitev. Velik prihranek v primerjavi s tradicionalnimi motorji z enojno hitrostjo.

Tehnologija Zračnih Mehurčkov

Samsungovi pralni stroji Eco Bubble ustvarjajo mehurčke zraka, ki se povežejo z detergentom in učinkovito prodirajo v tkanine ter odstranijo madeže pri nižjih temperaturah. Tako se porabi manj energije v primerjavi s pranjem z vročo vodo.

Senzor Optimalne Teže Perila

To je funkcija pri strojih Samsung AI Control, ki prepozna težo perila in samodejno prilagodi višino vode ter dolžino cikla pranja. Preprečuje čezmerno porabo virov.

Tanka Vrata AddWashTM

Če uporabniki pozabijo kaj dodati perilo, lahko preprosto odprejo vrata in dodajo posamezne predmete brez zaustavljanja cikla pranja. To prihrani energijo, ker ni potrebno zapirati in ponovno začenjati cikla.

Inteligentni In Energijsko Varčni Hladilniki

Samsung je prav tako naredil velike izboljšave na področju učinkovite rabe energije pri hladilnikih in zamrzovalnikih. Nekaj izstopajočih tehnologij:

Digitalni Inverter Kompresor Hladilnega Sistema

Ta patentirana tehnologija Samsunga prilagaja hitrost kompresorja glede na potrebe hlajenja. To zagotavlja natančno kontrolo temperature, hkrati pa tudi do 46% energijskih prihrankov v primerjavi z običajnimi kompresorji v hladilnikih.

Razmik med policami pri hladilniku

Optimizirani razmiki med policami izboljšajo pretok zraka in enakomerno ohlajanje. Manj območij s pregrevanjem ali podhlajevanjem.

Sanitarna Razsvetljava LED

Novejši hladilniki so opremljeni z LED osvetlitvijo namesto klasičnih žarnic, kar drastično zmanjša porabo energije. Senzorji prisotnosti vklopijo luč le, ko je to potrebno.

Vrhunska Izolacija Proti Izgubi Hladu

Fino izolirane stene hladilnikov preprečujejo, da bi toplota prišla ali ušla. Zahvaljujoč debelim izoliranim stranicam, ostaja hlad v notranjosti in to z minimalno uporabo energije.

Robotski Sesalniki z Izjemno Močjo Sesanja

Samsungovi robotski sesalniki so svetovno znani po revolucionarni tehnologiji čiščenja JetBot AI+. Z natančnim navigacijskim sistemom in inteligentnimi senzorji ter kamerami, lahko robotski sesalnik Samsung temeljito počisti dom in odpravi prah brez potrebe po ročni intervenciji. Zmogljiva litij-ionska baterija omogoča čiščenje večjih površin.

Robot JetBot AI+ ima naslednje lastnosti:

 • Pametno prepoznavanje objektov in samodejno se prilagaja nanje za učinkovito čiščenje

 • Obvešča uporabnika, ko je čiščenje dokončano in gre samodejno na polnjenje baterije

 • Inteligentno načrtovanje optimalne poti za temeljito čiščenje

 • Tehnologija 3D, ki pomaga robotu razumeti okolico in se tako izogniti oviram

Funkcije, kot so samodejno polnjenje baterije, pametna navigacija in možnost upravljanja preko aplikacije pomenijo, da so robotski sesalniki Samsung res enostavni za uporabo pri vsakodnevnem čiščenju. So popolnoma avtonomni in hkrati energijsko zelo učinkoviti.

Napredni Sesalniki Samsung z Manjšo Porabo Energije

Tudi Samsungovi pokončni sesalniki so doživeli pomembne posodobitve za bolj trajnostno čiščenje. Najnovejši modeli so manjši, lažji in bolj prilagodljivi kot kdaj koli prej. Zmogljive litij-ionske baterije trajajo dlje časa brez polnjenja.

Digitalni Inverter motor omogoča, da se moč sesalnika samodejno prilagaja glede na vrsto površine, ki jo čistiš. Tako se porabi manj energije v primerjavi s klasičnim enojno-hitrostnem motorjem.

Ciklonska tehnologija ločevanja prahu pa poskrbi za to, da filterski sistem ostane bolj čist. To pomeni boljši pretok zraka in sta mora enakomerno močno sesati, namesto da moč pojenja. Rezultat so boljši rezultati čiščenja in daljša življenjska doba sesalca.

Nekatere druge funkcije, ki pripomorejo k energetski učinkovitosti:

 • Indikator polnosti posode za prah

 • Liti-ionska baterija za brezžično delovanje

 • Samodejno izklapljanje za varčevanje z energijo

Energijsko Varčne Klimatske Naprave

Samsung ponuja široko paleto klimatskih naprav, ki hladijo vaš dom in hkrati skrbijo za nizko porabo energije. Njihove napredne funkcije prinašajo udobje in prihranek:

Inverterska Tehnologija

Inverterski kompresor nenehno prilagaja hitrost in moč hlajenja glede na temperaturo v prostoru. Ko je želena temperatura dosežena, klimatske naprave deluju pri minimalni moči za vzdrževanje. To je veliko bolj učinkovito kot starejši način delovanja, kjer se kompresor izklaplja in vklaplja.

Optimizirana Porazdelitev Zraka

Novi modeli imajo široko paleto funkcij za usmerjanje zračnega toka, kar omogoča hitro ohladitev izbranih območij brez nepotrebnega hlajenja celotnega prostora. Ciljno hlajenje prihrani energijo.

Tihi Način Delovanja

Ko želite mirno okolje, vklopite tihi način delovanja. Klimatska naprava bo delovala pri zmanjšani hitrosti ventilatorja za prijetno hlajenje brez motečega hrupa.

S temi in še nekaterimi drugimi značilnostmi, Samsung klimatske naprave prinašajo udobje in hkrati skrbijo za nižjo porabo energije ter tako prispevajo k cilju trajnostnega delovanja naprav Samsung Bele tehnike.

Napredna Samsung Bela Tehnika – Sodobna in Trajnostna

Nove tehnologije, kot so Digitalni Inverter motorji, inteligentni senzorji in umetna inteligenca omogočajo, da so sodobni aparati Samsunga bolj prilagodljivi in učinkoviti. Energijsko varčne zasnove pri pralnih strojih, hladilnikih, sesalnikih in ostalih napravah pomenijo velike prihranke pri stroških obratovanja.

Samsung je zavezan k stalnemu razvoju naprav bele tehnike, ki so prijazne ljudem in planetu. Z uporabo najnovejše tehnologije in trajnostno naravnanega načrtovanja, želijo izdelke narediti bolj dostopne širšemu krogu ljudi. Njihov slogan “Pametno življenje z naprednimi idejami” se odraža v novi generaciji bele tehnike, ki je inovativna in okolju prijazna.

Dodaj komentar

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Ne zamudite pomembnih novic. Prijavite se na naše e-novice še danes.

Vremenska napoved

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo vozička in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so strogo potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Odbij kolačiće
Prihvati kolačiće